İrros Night Club

İrros Night Club İrros Night Club

İrros Night Club


İrros Night Club

Kıbrıs night club tarzındaki mekanları oldukça meşhur bir ülkedir ve Kıbrıs gece hayatı yaşanabileceği en güzel ülkelerden bir tanesi olarak kesinlikle değerlendirilebilir. Özellikle belirli bölgelerinde onlarca gece kulübü ile karşılaşılması mümkündür. Bu gece kulüpleri arasında en meşhurlarından bir tanesi ise İrros night club olarak incelenebilir. Bu gece kulübü Yeşilyurt bö


Sıkça Sorulan Sorular

Irros Night Club Yaş Sınırı Nedir


    Irros night club yasal olarak müşterilerine hizmet vermektedir. İşletmenin yasal olarak hizmet vermesinden ötürü ise belirli bir yaş sınırı yer almaktadır. Irros night club yaş sınırı 18 ve üzeri olarak sunulmaktadır.
Irros Night Club Hesabı Şişirir mi


    Hesap konusu gece kulüpleri içerisinde önem arz etmekte olan bir durum olarak yer almaktadır. Irros night club hesap konusunda titiz bir şekilde sadece hesapta yer alan ürünleri hesaba yansıtmaktadır. Bunun haricinde hesapta şişirme gibi bir durum söz konusu değildir.
Irros Night Club Loca Hizmeti Alınabilir mi


    Loca hizmeti bireylerin daha özel bir alan içerisinde eğlenilebilmesine olanak vermektedir. Irros night club loca hizmeti ile kucak dansı gibi özel hizmetleri de alabilmesi mümkündür.

Rezervasyon

Kişi Sayısı :

Amare Global Türkiye